Saturday, March 24, 2018

Новият Apple Watch е с LTE

Apple ни показаха своя 
Apple Watch Series 3 снощи. Първият смарт часовник, който си има собствена LTE връзка. За тези, които не знаят, какво е това, LTE ви позволява да стриймвате музика, да правите телефонни обаждания и да изпращате съобщения, без да сте свързани към вашия телефон.
Часовникът наистина е уникален. Може би точно затова се е издигнал на първо място сред всички марки, включително Rolex, Fossil и Omega. Може би сте изненадани? Трудно е да се обясни, на какво точно се дължи това. Кук сподели, че продажбите са се увеличили с 50% от миналата година.
Но това, което разтърси цялата публика и всички останали зрители, които гледаха от своите компютри, беше едно видео. Едно видео, в което от Apple бяха включили част от писмата, адресирани до тях и до самия Тим Кук, в които хората се отблагодаряват на компанията, за това, че с Apple Watch живеят доста по-здравословен и добър живот.
Новият Apple Watch Series 3 струва 399 долара с мобилна мрежа и 329 – без. Разликата настина е минимална, така че свободата, която получава един потребител с такъв часовник, определено си заслужава цената.
Ще бъде с 33мм или 42мм големина. Като предварителните поръчки започват на 15 септември, а доставките на 22 този месец.
Компанията каза, че Series 1 сега ще струва по-малко – 249 долара. Нищо обаче не беше споменато за Series 2. Може би, както ние, така и Купертино знаят, че не-LTE версията на Series 3, автоматично ще измести двойката от пазара.
Всички модели на Series 3 са с двойно-ядрен процесор, за който ябълките казаха, че е 70% по-бърз. И освен това Siri вече говори. Тоест не е необходимо всеки път да поглеждате екрана, когато задавате въпрос на асистента.
Новият W2 чип прави Wi-Fi връзката с до 85% по-бърза и е 50% по-енергоспестовен. А това е много важно особено като се има предвид, че LTE версията ще изисква много повече батерия. Според компанията, часовникът ще издържа 18 часа на едно зареждане.
Изработката на LTE версията е била много сложна. Екипът, който е работил по нея, се е постарал да включи антена и SIM карта, като междувременно големината на устройството не се променя. Как става това? Антената е самият дисплей, а картата е електронна. Единствената промяна е в дебелината. Увеличена е с 0.25мм, което както казаха снощи, са два листа хартия.
Series 3 ще бъде продаван в златно, сребристо и светло сиво. Ще има нови най-различни каишки, но можете да използвате и вече наличните ви от предшественика на тройката.
Часовникът с мобилна мрежа е с червена коронка. Hermès и Apple пускат и по-уникални модели, подобни на миналогодишните специални Series 2. Техните цени обаче започват от 1 149 долара, което, разбира се, е нормално.
А ако си спомняте красивият бял керамичен часовник, представен миналата година, тази година компанията пуска също толкова красив керамичен светло сив модел.
Предимствата на това да притежавате часовник с LTE са много. Можете да имате музика на самия Apple Watch. 40 000 000 песни на китката ви, как ви се струват? Series 3, както и Series 2 разполага с GPS.
Уникално е, как можете да оставите телефона си и да се движите единствено с часовник на ръката. Няма да има нужда да се купува отделен телефонен номер, Watch Series 3 ще разполага със същия номер, който ползвате и на iPhone-а си.
Apple обаче не са първите, които правят LTE часовник. Samsung Gear S3 е с GPS и LTE, както и LG Watch Urbane (втората версия). Обикновено или вида или батерията (или и двете) на устройството страдат от тези добавки. Дизайнът на Series 3 е съвършен. Така че остава да видим и дали 18-те часа батерия, за които Купертино споделиха снощи, ще се окажат истина.

почистване казанлък почистване стара загора почистване казанлък почистване стара загора почистване казанлък почистване стара загора почистване казанлък почистване стара загора почистване казанлък почистване стара загора

No comments:

Post a Comment

Hezbollah says will keep fighting if Israel presses on with assault on Gaza

Hezbollah chief Nasrallah says support for Gaza is 'final', as cross-border fighting displaces thousands of people. Al Jazeera – B...